Over ons

Letselschade Groningen is onderdeel van Garant Letselschade Advocatuur en VYVRE Letselschade Advocaten. Via deze site kom je in contact met advocaat Marcel Schreijer en zijn collega's. Zij helpen al vele jaren uitsluitend slachtoffers van ongevallen, medische fouten en mishandelingen. Dit doen zij op een zo hoog mogelijk niveau.

Als slachtoffer krijg je vaak te maken met een aansprakelijke partij en diens verzekeraar of advocaat. Om te voorkomen dat je tekort wordt gedaan heb je iemand nodig die uitsluitend voor jouw belangen opkomt. Iemand die weet wat jouw rechten zijn en je kan begeleiden in het verdere traject. Na een ongeval komt er al genoeg op jouw pad. Met de inschakeling van een deskundige advocaat kan jij je volledig richten op andere zaken.

Waarom Letselschade Groningen?

In de praktijk bestaan onder slachtoffers veel vragen en misverstanden. Zo denken veel slachtoffers dat ze zich laten bijstaan door een advocaat, terwijl dit niet het geval is. Met deze website worden slachtoffers geïnformeerd over hun positie en hun rechten. Ook wordt gewaarschuwd voor de vele onprofessionele partijen die zich opwerpen als belangenbehartiger of specialist. 

Laat je bijstaan door een letselschadeadvocaat

Als slachtoffer heb je de vrijheid om zelf iemand uit te kiezen die jouw belangen gaat behartigen. Je hoeft dus niet per se een advocaat in te schakelen. Hierdoor zijn er veel ondeskundige partijen actief die zich belangenbehartiger en zelfs specialist noemen. Deze partijen hoeven zich niet aan (gedrags)regels te houden en proberen vaak aan te haken op de goede naam van een advocaat. Dit is verontrustend en vormt een zeer groot probleem. Als slachtoffer is het bijna onmogelijk om het kaf van het koren te scheiden. Als je op Google gaat zoeken naar een letselschadeadvocaat kom je bijna nooit uit bij een letselschadeadvocaat. Veel slachtoffers worden hierdoor gedupeerd.

Het is belangrijk om je als slachtoffer goed te laten informeren. Er zijn slechts een paar advocaten in Groningen. Je wordt namelijk niet zomaar advocaat. Daar moet je echt wat voor doen. Van die paar advocaten in Groningen zijn slechts een handvol volledig gericht op de behandeling van letselschadezaken.

Garanties voor deskundige hulp

Jouw belang staat voorop. Met inschakeling van Letselschade Groningen worden de volgende garanties geboden:

  • Advocaat.
  • Universitaire opleidingen afgerond en volledig gespecialiseerd in letselschade.
  • Geen (geheime) afspraken met verzekeraars.
  • De mogelijkheid om een gerechtelijke procedure op te starten als dat nodig is om jouw gelijk te halen.
  • Geen kosten voor slachtoffers.
  • Het maximale resultaat.

Op deze manier wordt gegarandeerd dat jij een advocaat krijgt die volledig achter je staat. Een advocaat die onderscheidend en toonaangevend is in het vakgebied letselschade. Iedere dag weer. Met grenzeloze passie en gezond verstand.

 

Vertel uw verhaal

Vertel uw verhaal