Nationaal Keurmerk Letselschade

Op 1 januari 2021 is het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) van kracht geworden. Het advocatenkantoor VYVRE Letselschade Advocaten is aangesloten bij dit keurmerk. Daarmee voldoet VYVRE Letselschade Advocaten aan diverse kwaliteitseisen.

Wat zegt het keurmerk letselschade?

Met het Nationaal Keurmerk Letselschade wordt geprobeerd om kwaliteitseisen te stellen aan belangenbehartigers van slachtoffers. Deelname aan het keurmerk is geheel vrijwillig. Bij het keurmerk zijn slecht een aantal advocaten aangesloten. Een grote meerderheid van de aangesloten kantoren zijn geen advocatenkantoren.

De Letselschade Raad is een overkoepelende orgranisatie die verantwoordelijk is voor het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Waarom adviseert Slachtofferhulp Nederland om te kiezen voor een kantoor met een keurmerk?

Slachtofferhulp Nederland vindt het belangrijk dat slachtoffers van ongevallen kiezen voor een kantoor dat is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Slachtofferhulp Nederland neemt ook zitting in het Platformoverleg van De Letselschade Raad.

Door slachtoffers te verwijzen naar een keurmerkkantoor, probeert Slachtofferhulp Nederland te voorkomen dat een slachtoffer twee keer slachtoffer wordt. Slachtoffers moeten namelijk niet in handen vallen van een ondeskundige belangenbehartiger. Meer informatie over hoe Slachtofferhulp Nederland denkt over het Nationaal Keurmerk Letselschade kun je hier vinden.

Waarom kiezen voor een keurmerk advocaat letselschade?

Als je een kantoor wilt inschakelen dat voldoet aan de eisen van het Nationaal Keurmerk Letselschade, dan kun je kiezen tussen verschillende bedrijven waar alleen juristen werken. Er zijn maar weinig advocaten aangesloten bij het het Nationaal Keurmerk Letselschade. Als je op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat in Groningen die ook voldoet aan de eisen van het het Nationaal Keurmerk Letselschade dan ben je op deze site op het juiste adres. Vul het contactformulier in en een advocaat zal zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Advocaat met keurmerk in Groningen?

Wanneer je in Groningen op zoek bent naar een advocaat die is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade, dan moet je altijd kiezen voor een advocaat van VYVRE Letselschade Advocaten. VYVRE Letselschade Advocaten is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. VYVRE Letselschade Advocaten treed uitsluitend op voor slachtoffers van ongevallen, medische fouten en misdrijven.

 

Vertel uw verhaal

Vertel uw verhaal