Letselschade advocaat Groningen

Je hebt een ongeluk gehad? Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in Groningen? Stop dan met zoeken. Je bent namelijk op de juiste website uitgekomen.

Is er een letselschade advocaat in Groningen?

In Groningen is slechts een advocatenkantoor dat zich uitsluitend richt op het helpen van slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en misdrijven. Dit kantoor heet VYVRE Letselschade Advocaten. Bij dit advocatenkantoor werken meerdere advocaten die zich puur richten op de behandeling van letselschadezaken. Er zijn geen andere kantoren in Groningen die zich ook uitsluitend richten op het helpen van slachtoffers.

Wat is een LSA-advocaat?

Een LSA-advocaat is een advocaat die voldoet aan de hoogste eisen die er zijn. Pas wanneer je aan deze eisen voldoet kun je lid worden van de LSA. De LSA is de specialisatievereniging voor letselschadeadvocaten.

Alleen wanneer je meer dan vijf jaar advocaat bent en de specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie succcesvol hebt afgerond mag je een LSA-advocaat zijn.

Is er een LSA-advocaat in Groningen?

Ook slachtoffers in Groningen kunnen gebruik maken van de diensten van een LSA-advocaat. Bij VYVRE Letselschade Advocaten zijn Maaike de Vries en Marcel Schreijer LSA-advocaten.

Wat kost een letselschade advocaat?

Een letselschadeadvocaat hoeft jou geen geld te kosten. Ook een LSA-advocaat hoeft je niets te kosten. De kosten van jouw advocaat vormen namelijk onderdeel van jouw schade. Deze kunnen worden verhaald op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Een goede advocaat zorgt ervoor dat zijn klant niets hoeft te betalen. Bij VYVRE Letselschade Advocaten werken goede advocaten.

Waarom zeggen sommigen dat een letselschade advocaat geld kost?

Op sommige websites wordt gesuggereerd dat advocaten gepeperde rekeningen kunnen sturen. Het zijn vaak websites van kantoren waar geen advocaten werken. Helaas gelden er geen minimumeisen om slachtoffers van ongevallen te kunnen bijstaan. Iedereen mag zichzelf helaas een specialist noemen.

Waarom beweren deze kantoren dat advocaten geld kosten? Heel simpel. Ze willen namelijk dat jij geen advocaat gaat inschakelen. Ze willen dat je klant van hun gaat worden. Dit zijn onbetrouwbare bedrijven. Trap hier niet in en laat je dus goed informeren. Schakel bij voorkeur een gespecialiseerde advocaat in. Dan weet je zeker dat alles goed komt.

 

Vertel uw verhaal

Vertel uw verhaal